U suvremenom poslovanju Vaš imidž je presudan!

Ako želite uhvatiti korak sa suvremenim trendovima poslovanja, afirmirati se na tržištu, biti prepoznatljivi i zapamćeni u javnoj te poslovnoj sferi, potreban Vam je unikatan brand usmjeren ciljanoj skupini.

To možete postići jedino profesionalno osmišljenim vizualnim identitetom koji je inteligentan, kreativan, te napravljen isključivo po Vašoj mjeri i potrebama. Studio Digitalils za multimediju i dizajn pravo je mjesto za Vas!

Dopustite nam da Vam svojom maštom i umijećem pomognemo osigurati prepoznatljivost, damo novu dimenziju poslovne misije. Učinit ćemo Vas jedinstvenim i posebnim u odnosu na konkurenciju. Osiguravamo kompletna idejna rješenja koja objedinjuju inventivni grafički dizajn, redizajn i profesionalnu izradu.

Obratite nam se s povjerenjem!

osmišljavanja i realiziranja vizualnog identiteta

izrada logotipa i knjige standarda (pravila standardne primjene elemenata vizualne prezentacije za svaki konkretan i pretpostavljen slučaj kako biste imali sigurnost da nećete odstupiti od profesionalnih standarda)

dizajn  poslovne dokumentacije

vizitki, memoranduma, pečata, tiskanica, fascikli

dizajn promotivnog materijala

rokovnici, blokovi, apliciranje vašeg logotipa ili slogana na promotivni materijal (majice, šalice, kemijske olovke, kišobrani, kesice i sl.)

dizajn reklamnog materijala

katalozi, letci, brošure, plakati, prospekti, oglasi

dizajn ambalaže

dizajn prijeloma knjiga

osmišljavamo omot knjige, te izrađujemo prijelome, kazala,  sadržaje

dizajn i oslikavanje vozila tvrtki