Izrada web stranica

Rješenje isključivo po Vašoj mjeri i potrebama

Flash stranice

Animirane stranice

CMS rješenja

(Content menagment sistem – samostalno upravljanje sadržajem) – najsuvremenije rješenje u internet tehnologiji

Ostale internet usluge

Izrada bannera, web animacija, održavanje stranica...

Ukoliko ne želite zaostajati za konkurencijom u suvremenom načinu poslovanja, bez sumnje, potrebne su Vam internet stranice.

U svijetu u kojem živimo, internet stranice ne rijetko su prvi kontakt novih klijenata/korisnika s Vašom tvrtkom, također služe u svrhu održavanja kontakta s postojećim klijentima/korisnicima. Dakle, u Vašem je interesu da se prezentirate što bolje, efikasnije i detaljnije. Internet stranice jednako su važne kao i Vaš vizualni indetitet , to je Vaš prozor u svijet. Za razliku od prezentiranja grafičkim dizajnom, web dizajn je specifičan zbog svoje dinamičke strukture i nebrojeno velikim mogućnostima koje ovise u prvom redu o Vašim potrebama.
Kako bi stranice pridonjele Vašem poslovanju, važno je voditi računa o sadržaju stranice koji treba biti fokusiran na što detaljnije informacije o Vašoj djelatnosti, potrebno je da odskočite od konkurencije. Važnu ulogu nosi i izgled Vaše stranice, a to bez straha prepustite nama.

Studio Digitalis za multimediju i dizajn ima sposoban tim ljudi koji je spreman učiniti Vaše stranice vizualno privlačnima, jednostavnima za korištenje, poštivajući jedinstven stil koji će Vas dosljedno prezentirati.

Ukoliko se odlučite baš za nas jamčimo vam cjelovitu uslugu koja uključuje savjetovanje o najisplativijim mogućnostima za Vaše potrebe, razradu koncepta i strukture weba, digitalno fotografiranje i snimanje, skeniranje i obradu grafičkih materijala (ukoliko je to potrebno),  izradu dizajna, , registraciju domene,   smještaj stranice (web hosting),  prijavu Vašeg weba na sve važnije web pretraživače, održavanje sadržaja na Vašem web site-u.